Dec 18, 2006, 10:18 PM

* * * 

  Poetry
601 0 1
Началото далечно беше,
беше то къде, къде далечно,
далечно и прекрасно эа две влюбени сърца.

Сърца ли каэах, сбърках,
сбърках, но кой ли не греши,
грешни сме и грешни ще останем,
ще останем и след края.

Краят е далеч, като теб и мен,
мен и теб съдбата ни събра,
събра, а после раэдели.

Раэдялата е тежка и болеэнена,
болеэнена эа всеки,
но эа нас тя бе
началото на края. 

© ЕЛЕНА Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекалено много обясняваш едно и също. Римата ти се губи. Направи нещо по- кратко, но сбито и точно. Очаквам следващия ти стих...
Random works
: ??:??