Oct 8, 2008, 6:22 AM

*** 

  Poetry » Love
772 0 7

търпението
ми,
Адонис,
измерва се
не с жестове
или минути

 

а
със солта
в очите
способността
ми да
се
раждам
и
умирам
всеки път
когато
думите ти
като камъни
застигат ме

 

защото
този
път, Адонис,
наистина
ме
изгуби...

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??