на Ася :)
искам да съм
падаща звезда
когато:
вторниците
стават твърде
много
майка ми е сериен
убиец
а обувките смаляват
се
без повод
без криле
съм без уши
съм
даже Роршах
стреснах
в тези дни -
кутийки тесни
търся изход
да излезна
© Питър Хайнрих All rights reserved.