Feb 23, 2007, 1:20 PM

* * * 

  Poetry
626 0 1

Не ме съжалявай, недей!

Не искам от теб аз това!

По-добре една песен изпей,

запей - за добри времена! 

Вдъхни в сърцето ми радост,

спомни си добрите неща!

Не искам аз да заплача -

огорчена тук  любовта! 

Ела да попеем, приятелю,

вдигайки тост ний сега!

Да попеем, мой другарю,

за изживяни добри времена!

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??