Поглеждам в твоите очи
и искам ми се аз да те убия,
да целувам твоите очи,
даряващи такава обич-болка.
Обичам те! А ти дали обичаш мен?
Презирам те! А ти дали презираш мен?
Целувам те! А ти дали целуваш мен?
Убивам те! А ти дали убиваш мен?
Ти си дявол в човешки облик,
ти си ангел в човешки лик,
очите ти - убииствено красиви -
даряват ми любов и болка в този миг.
Убивам те - умирам с теб
в бездната на любовта-омраза.
Жадувам те, презирам те...
Дали?
За обичта невярна в твоите очи.
© Александрина Василева All rights reserved.