Feb 16, 2011, 9:17 PM

♣ ♣ ♣ ♣ 

  Poetry
579 0 0

             ♣   ♣  ♣  ♣

 

Очите на моста се къпят в залезни води.

Кънти там - ехото на детските игри.

Младостта първо тук - любов роди.

От самотата гаснат влюбени искри.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??