Nov 19, 2004, 9:04 PM

* * * 

  Poetry
1429 0 5
Стопи се чистотата на снега
изчезна нежно бялото вълшебство,
и във очите ни оглежда се града
с размазан грим без сянка от кокетство.
Бездушни стъпки бързо омърсиха
невинността на зимната мечта
на тихата и прелест не простиха
остана само калната тъга.
Остана само спомена вълшебен
за детския възторг и светъл смях
стопи се нежно бялото вълшебство
и с него радостта от този свят.

© виолета калковска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??