Nov 23, 2006, 12:18 PM

* * * 

  Poetry
711 1 8

За нея ли са свежите цветя?
За нея ли е изстудена бирата?
За нея ли говори през нощта?
За нея ли мечта през зимата?
За мен остави чаши от кафе,
на масата трохите
и мръсното пране...
но и мечтите.

За нея рози - а за мен стена,
иззидана с години от мълчание.
Аз нося гордо името жена
и знам, ще бъда нечие желание.

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??