Feb 11, 2005, 5:43 PM

*** 

  Poetry
781 0 1

***

Защо се получи така,
Че станах хирург на миналото си?
Нямам нужда от анестезия:
Безболезнен съм.

Само понякога
няколко капки кръв.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??