Аз ще чакам само до утре.
Защото на мен ми писна все да чакам
и всяко "утре" да отлагам,
и на обещания празни аз да се надявам.
Но този път утре е последно и
за последно ще си в моето сърце,
за последно истински и силно ще обичам,
последното за мен момче!
© Диляна All rights reserved.