Накарай дъхът ми да спре
само със една целувка.
Накарай тялото ми да потръпне
само от едно докосване.
Накарай сълзите ми да пресъхнат -
ако можеш само с поглед.
Накарай сърцето ми да затупти
без думи - можеш ли?
Накарай ме да бъда влюбена,
да бъда себе си, да бъда истинска!
Накарай ме да те обичам,
както ти го можеш!
... Ако не можеш нищо от това -
накарай ме да те забравя.
© Димитрина Станчева All rights reserved.
Браво!