Усмихни се, Слънце, и ме целуни.
С целувката си прекрасен деня направи.
И да не съм до теб, прегръдка ми прати -
нека усетя по себе си твоите очи!
Усмихни се, Слънце, и целувка ми прати,
ти си огънят, който в мен гори.
Нека има в очите ти искри,
защото в моите мисли си ти!
© Александра Василева All rights reserved.