May 24, 2012, 1:57 PM

*** 

  Poetry » Phylosophy
624 0 3

 

Когато пътят свършва,

и часовникът когато спре...

Когато клонът се прекършва

и в есента денят замре.

Тогава думите не стигат

и между зъбите горчи.

Тогава спомени пристигат

и сърцето тъжно си мълчи...

© ШЕМЕТ Тарантупски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??