в стените на времето ли да зазидаме любовта си
изтерзана...
или тя - все едно се ражда сега
да побегне и да заживее новия си живот,
ти оставаш,
защото някак си чувството те зове,
а аз продължавам
по старому,
все едно нищо не е било
и някак си в незабравимото
продължаваме
да се поглеждаме
сякаш нищо не е било
© Мария All rights reserved.