Nov 23, 2013, 9:21 PM

* * * 

  Poetry
467 0 0

обичта прерасна в съмнение,

скри се, за да се откриеш,

попита, за да разбереш...

всъщност колко много не можеш

и колко ти е необходимо

да знаеш...

как без любовта времето

ти става

адски празно...

обичта прерасна в безумие,

потърси, за да се спреш

на една безкрайно неясна,

но така необходима...

истина

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??