Отново закрива очите си...
И отрича това, което прави...
Превръща се в това,
което твърдеше, че не понася...
Ала сега така му изнася...
Значещ много до скоро,
не много, а всичко дори...
Незнаещ отдавна какво са
човешки сълзи...
Вода бистра, тиха
днес мътна мълви...
Но яснотата пак ще намери,
дълбоко в едни студени зелени очи...
© Моника All rights reserved.