Ти
Беше хубава нощ -
открадната и до дъно изпита.
Нощ, забравила за утре и днес,
в която никой за нищо не пита.
Ръцете сами се намират,
очите срещат очи и
хиляди скъпи причини
в разпилените ми коси.
Хубаво ми беше с тебе
и винаги ще бъде така,
въпреки премълчаните истини
и ранената в мен тишина.
Дните без теб бясно препускат.
Спомени хрущят в колелата на времето.
Песъчинки съня ми изгризват -
аз се задъхвам от бездната в себе си.
Затова сънувам денем
синя ласка на звездно небе
и копринено нежно докосване
на две силни мъжки ръце...
© Светла All rights reserved.
Поздравления!!!