May 3, 2017, 1:26 PM

07:59 

  Poetry » Free verse
258 1 0

Силен старт

на петък без рими:

облечена в твоята риза,
на слънчева тераса с изглед
към "гараж не паркирай",
всичко от снощи ми идва
на тласъци,
понякога изкуството
ни праща знаци.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??