ти се опитваш да избягаш
от примката на любовта,
аз се опитвам
да я затегна...
ти се опитваш
да останеш,
аз искам да те отпратя
и някъде по пътя
прокле ни с клетви хиляди
осъдената ни любов,
та вечно е на кръстопът...
© Мария All rights reserved.