Sep 23, 2016, 5:29 PM

*** 

  Poetry
708 0 7

Очите ти ме мамят със магия,
потъвам в тях и знам ще се удавя,
но от вълшебството копнея да отпия -
кажи ми, как да те забравя?
Очите ти ме приковават властно
и подчинена устните ти диря,
защото помня как целуваш страстно
- магьоснико, направен от магия.
 

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??