не съжалявам...
не страдам,
и не се упреквам...
просто се случи така -
ти искаше едно
неосезаемо усещане,
аз си играех с една илюзия...
и се разминахме по средата
на пламналата страст...
не страдам,
че нещо е започнало,
не страдаш
и се опитваш да не мислиш за мен...
сега се опитай да си представиш
какво щеше да бъде,
което не беше...
© Мария All rights reserved.