Nov 22, 2016, 8:14 PM  

... 

  Poetry » Other
293 1 3

 

 

 

 

Не искам  да боли,
а да умра от болка.

Изстръгни сърцето ми,
в конвулсии да се гърча.

 

Овъргаляи ме  в калта,
свинете с плът да нахраниш.
Не да скачам от скала,
а да ме бутнеш.

 

... до утре,  Шехерезада!

 

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??