Nov 14, 2007, 3:27 PM

*** 

  Poetry » Love
690 0 5

Всяка секунда без теб ме убива.

Всяка минута със теб е живот.

Всеки твой поглед душата ми милва.

Всеки твой зов означава любов.

Всяка усмивка дарява ме с радост.

Всеки твой жест ме прави твой роб.

Всеки миг с теб е изпълнен със сладост.

Всяка целувка ти давам с любов.

© Димана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??