ЗЛАТО МОЕ
Докосвам те,
Злато мое.
Пръстите в огън тлеят.
Целувам те,
Злато мое.
Устни-въглени парят.
Прегръщам те,
Злато мое.
Ръце - криле подкосени.
Как да те прегърна?
И как да те целуна?
Злато мое!
Очите - угар почерняха,
Душите бели ослепяха.
... Злато мое!
© Мимо Николов All rights reserved.