10 / 03 /17
Почти дошла е пролетта,
напомняйки за есен.
Трамвайните релси събират дъжда
в тънки дълги локви.
По-рядко ли падат там капките,
зависи от ширината на гледната точка
в дължина.
И какво от това,
и какво от всичко.
По-важно е не да бъдем себе си,
а да се държим прилично.
Който успява и двете,
гордо може да се нарече –
личност.
© Братан All rights reserved.