10. 11. 13.
Празник без песни.
Без вино.
Без радост.
Слънце пристъпва полека
само по площадите.
Не жари...
Тихо обича.
И още по-тихичко страда
с бледата мисъл
за святост
и вечност.
А свободата е празна.
Днес не е празник.
Днеска е просто неделя.
Ужасно...
© Ангел Веселинов All rights reserved.
Точно и силно изразена емоция, която споделям и аз.