Налей в очите ми заблуда.
За миналото не тъжи.
Отдавна любовта е луда
и резистентна към лъжи.
Сега говори Тишината.
Не смей да й обръщаш гръб!
Аз всеки мога да отпратя,
но не и Теб от своя път.
Налей в очите ми заблуда
и дай отсрочка на скръбта.
Щом Истината пак изплува
ще се превърна в тишина.
Павлина Соколова
© Павлина Соколова All rights reserved.