Шизофренно объркан, аз празнувам щастливо
ту свети Валентин, ту свети Зарезан,
водка, вино и джин, даже мъничко пиво,
ме изпълват със радост, но и с мъничко свян.
Любовта или джина ме омайват жестоко -
сам се питам и чакам автентичен ответ,
може би остарявам или страдам дълбоко,
може би пак съм влюбен, може би съм поет...
И накрая зарязвам аз свети Валентина,
смело гмуркам се чак при свети Зарезан,
Силно вярвам в това - Любовта е взаимна!
Ти си моята Джейн, а пък аз съм Тарзан!!!
© Константин Коев All rights reserved.