Жадувам аз красота и нежност,
близо е празникът на любовта.
Унасяш ме в безметежност,
искам към теб да полетя.
Но и болка аз усещам,
че повече няма да те видя,
а обичам те горещо,
прощавам грубост и обида.
Че помня твоята доброта,
лъчи озариха тъмната нощ
на злото и греха в света,
изгря слънце с голяма мощ.
И неговите лъчи топлят мен
в тоя студ, в тая зима
и от нежност аз съм упоен,
упоен от теб, любима!
© Георги All rights reserved.