Бастилията нявга падна – дойде светлината!
Французите храбро поеха по пътя на борбата,
показаха ни как се защитават права изконни!
Те са силни, защото в сърцата са свободни!
С упоритостта, с волята, с усилията, с дело
пример как се постига доброто те ни дадоха!
Българино, спри да свеждаш глава и смело
оправи България и накажи които ни продадоха!
© Георги All rights reserved.