Mar 24, 2013, 10:20 AM

* * * 

  Poetry
383 0 0

... стъпка

посока

преоткривам те

откривам те

вървя към теб

със съзнанието

че ме има

със съзнанието

че съм тук

и ти виждаш

силата и смисъла

на това

което искаме

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??