Тя няма тая власт
да те контролира, както аз.
Пропадаш с нея ти
и добре го знаеш, нали?
Каквото беше, беше преди.
Изгуби ме ти.
Оставаш в миналото ми,
продължавам напред, разбери.
Затъваш все повече с
алкохол и пари.
Хайде, върви при леките жени.
Които за живота не говорят,
а за малко бяло на бога се молят.
© Йолина Йорданова All rights reserved.