Mar 18, 2010, 9:12 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
763 0 5

*  *  *

Мирисът на нощ

мъгла и влага

навява някаква тъга...

Мислите ми сякаш

се влудяват от тази

нощна самота...

Погледът ми свети

като лампа в мрака -

търси пътя към дома

и една надежда плахо

чака да намери мен

и утринта...

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??