Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...
Числото на изгубените в себе си...
Те посрещат сенките на деня в ума си без страх...
Те се спускат от върха, за да стигнат по-високо...
Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...
Числото на не-поета...
Той отдавна е влязъл в ума ти, искаш, но не можеш да прогониш...
Той те оплита в усмивката си и заспиваш наяве, потъваш...
Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...
Числото на уж-съществуващата ми съвест...
Тя винаги ме пази, дори да не искам...
Тя е самодивски непокорна, просмуква се в тишината, потъва...
Повтаряй след мен...
Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...
Седемнадесет-цяло-и-Петнадесет...
Числото на света...
© Питър Хайнрих All rights reserved.
Страхотно пишеш, напомняш ми на един човек...