Aug 21, 2012, 10:47 AM

* * * 

  Poetry » Love
467 0 0

                МАГИЯ

Защо ми правиш магия, момиче?
Затова ли, че вече станал съм стар?
И след полите женски не тичам.
С младостта си платих последния бар…

Остана ми само - сърцето голямо
и колкото орехче мъжка любов.
От времето ще покълне люляно.
Утре ще радва - живота суров.

Ела, на сърцето вратите отворих!
Направи ми магия, останал съм сам.
От нея ще порасне малкият орех.

... Жрица ще бъдеш в любовния храм.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??