Когато си мислех, че съм единствен,
че ти ще бъдеш щастлива с мен
всеки изминал ден, и тогава
облак мрачен застана между нас
и аз видях онзи, за който ти би
живяла, ти би умряла и как той
с нежни слова постави усмивка
на твоите уста!
Как отново аз да те спечеля, кажи ми?!
Ти даваш ми знак, но после те виждам във мрак...
Играеш си с мен, не би ли трябвало да съжaляваш
за това някой ден?
Аз искам да си щастлива, но не с него, а с мен!
Аз искам да си тъжна и да дойдеш някой ден,
да ме прегърнеш,д а усещам, че си близо и че
никога не си била и няма да бъдеш далеч!
Защо сложи край?
Възможност ми дай!
Защо пропусна да дойдеш в моя Рай?!
Да, аз съм различен, но не значи,
че не трябва да бъда обичан...
Ето ги моите думи последни:
Ти грееш като Слънце през деня,
вечер ти си моята Луна и ти си
Музата, навлязла в моята душа,
и аз единствено за теб творя!
© Дамяна Димитрова All rights reserved.