Feb 23, 2008, 9:19 PM

* * * 

  Poetry » Love
757 0 1
Душата ми срутена е на две,
като рухнала стена след
бомбен взрив.
В главата ми война и огън.
Мислите като войници,
превземат и отблъскват
всяка дума,
отнякъде дошла... за теб.
Да се върна ли...
или като войник без минало
да продължа.

© Vaska Ivanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Продължи!Прекрасен стих!Поздрав!
Random works
: ??:??