Тръгнах към теб без да мисля,
не погледнах назад,
бяла вихрушка помете
всичко останало,
само ти остана.
Земя и небе
в едно се сляха,
ад и рай
в храм се събраха,
да те обичам се заклех
без да знам какво е обич.
Преродих се аз в теб,
себе си в теб намерих
сякаш Бог те бе създал
само за мен, а мен за теб.
Всичко друго загуби смисъл -
само ти остана.
© Айше Рубева All rights reserved.