Jul 12, 2016, 9:49 AM

*** 

  Poetry
554 1 6

Лято е, става ми любовно,
в сол и пясък са краката,
слънцето ме милва тъй гальовно,
нежно сливам се с росата.

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??