ч р д
Когато видя твоята усмивка щастлива
и пламъчета в очите ти когато загорят,
душата ми и сърцето ми
започват нежно да пеят и туптят.
Това е нашата любов крилата,
с която и сега към теб летя,
напускам просторите-небесата,
за да те прегърна и те поздравя.
ЧРД 26.04.2015 АСЕН
© Асен Стефанов All rights reserved.