Jan 1, 2012, 1:27 PM

2012 

  Poetry
538 0 1

2012.

 

Последни мигове на старата година,

последни думи и последни мисли,

а желания във въздуха застиват,

сърцата пожелават си това, което искат.

 

Нови светове. И нови срещи,

нови чувства, мъничко любов,

като в книгите, реална и гореща,

за каквато си винаги готов.

 

Повече усмивки. Малко сълзи -

да напомнят колко имаш.

В безброй безсънни нощи

сам да даваш, без да взимаш.

 

За щастие се молим всички -

по капчица на ден, и също:

да бъдем истински обичани -

какво ни трябва друго? Нищо.

 

През новата година ще се случи,

вярвам аз, тъй истински, горещо.

Раят си най-сетне ще получа

и своя ангел там ще срещна.


Илияна Дадарова

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??