23 декември
Преди изгрева съм смачкана.
Между завивките и вечерта.
Дали съм грешна
колкото и те?
Подвластна съм.
На любовта
към единствения.
Секунди. Преди изгрева.
Преди студа и тишината.
Стъпките прогизват.
Заминаваш.
Пропълзявам в самота.
© Яна All rights reserved.