когато има
безпризорни - обществата
са позорни
когато царства
нищетата - са позорни
обществата
......................................................
друга подредба на думите:
когато
има безпризорни -
обществата са позорни
когато
царства нищетата -
са позорни обществата
© Стоян Минев All rights reserved.