26/04/2007
Знаеш ли, и мен ме боли!
Боли, че не ти казах "Спри!".
А проклинах те с думи тежки
И повтарях: "Изчезни!".
Знаеш ли, че те обичам?
Знаеш ли, че си най-важен за мен?
Точно за това се отдалечих от теб!
Нека ме няма в твоя ден.
С теб не можем да сме заедно,
И двамата знаем това.
И Тази - Любовта,
Дори тя не успя да предпази нашите сърца!
И знам, че някой, там, горе,
Той знае какво всъщност има между нас.
И може би така е по-добре,
Жената до теб да не съм аз!
© Ивелина Вълчева All rights reserved.
нали знаеш, всеки си има свое лично мнение:}}}
и аз съм благодарна за твоето!!!!