Feb 20, 2013, 7:26 PM

  Poetry » Love
741 0 0

От теб болка никому позната аз получих,
душата ми да бленува спря и
щастието отлетя!
Остана само меланж от болка и милувки,
остана само прах от сладките целувки.
Сега научи ме да забравя,
отново в света пред любовта пак да се изправя !

© Гадна Твар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??