Oct 29, 2007, 9:56 AM

... 

  Poetry » Other
626 0 7

...

Огън

 от пустинна тишина

 в жилите ми днес гори

 

Нежен

порива във мен сега

като море шуми...

 

...

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??