Любовта ни е къща от карти -
невъзможна и толкоз ранима...
и танц на прощалното парти
на някоя песен любима.
Любовта ни е още морето -
самотното зимно море,
сърдито и буйно, задето
тъй скоро денят ще умре.
Любовта ни какво ли е още?
Сираче пред чуждия праг?
Или воят на вълците нощем,
раздиращ студения мрак...
Посветено на Т.М.
© Цветелин All rights reserved.