Мълча и никак не зная какво да ти кажа,
в мълчанието се родиха истини, от които
не можем да избягаме...
усмивката ми нещо издава
и в нея виждаш това,
от което се страхуваш...
дланите ми докосват
тайните страхове,
във погледа ти се изписва
желанието да оставиш всичко
и на предела
на недовършеното
да започенеш новото...
© Мария All rights reserved.