Идва ми вповече този шум,
/казано без заобикалки/.
Всичко сложно е просто
игра на думи. Който чува,
разбира от малко.
Средната хубост е упражнение,
/сякаш времето ще ни дочака/.
Мътният нанос затлачва бентове -
как да преминем оттатък.
Само се питам, нищо не зная.
Дълго ще бъде това изречение.
Мравчици влачат трохи непосилно.
Проходът таен е без значение.
© Христина Комаревска All rights reserved.