Цвете
Цвете с характер и
стил, живеещо
в планината красиво,
но незабележимо.
Живееш в нашите
сърца, защото
всички ние сме
едни прекрасни
цветя, независимо
от това каква
маска слагаме
пред хората около нас.
© Стела Матоушек All rights reserved.